Επίσκεψη του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στην Κω
Την Κω θα επισκεφθεί κλιμάκιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, με στόχο να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον υγειονομικό τομέα το νησί, αλλά και γενικότερα τα Δωδεκάνησα.
Την Κω θα επισκεφθεί κλιμάκιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, με στόχο να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον υγειονομικό τομέα το νησί, αλλά και γενικότερα τα Δωδεκάνησα.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΙΣ, Μιχάλης Βλασταράκος, συνοδευόμενος από μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κω και στις Μονάδες Υγείας του νησιού, και στη συνέχεια θα παραστεί σε σύσκεψη με τη συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κω, τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της Δωδεκανήσου και άλλους θεσμικούς παράγοντες.
Το απόγευμα της ιδίας ημέρας θα λάβει χώρα εκδήλωση στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος, με σκοπό την προβολή και την αναβίωση του Ιπποκράτειου Όρκου και της συμβολής του Ιπποκράτη, της Κω και της Ελλάδας γενικότερα στην σύγχρονη άσκηση της ιατρικής.
Νωρίτερα το μεσημέρι, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Κω θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
health.in.gr
- Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά
- Ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Αλαφραγκή για τρία ακόμη χρόνια
- Αλεξανδρούπολη: Μια 16χρονη στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη η μητέρα της
- Δουδωνής: Με ακραία τοξικό λόγο ο Μητσοτάκης «γηπεδοποιεί» τη συζήτηση για το Σύνταγμα
- Προστατεύουμε τα καλοκαίρια μας, ταξιδεύοντας στο Αιγαίο
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Εχέδωρο Θεσσαλονίκης – Σηκώθηκαν ελικόπτερα