Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο... Νοέμβριος που θα θέλουν να ξεχάσουν στην Τσέλσι!

Ο… Νοέμβριος που θα θέλουν να ξεχάσουν στην Τσέλσι!

Τέτοια γκέλα δεν θα γινόταν ούτε σε ομάδα Football League 2, γι’ αυτό όταν συμβαίνει στην Premier League και σε κορυφαίο σύλλογο του Champions League, τότε μιλάμε για... σκάνδαλο! Συγκεκριμένα, η Τσέλσι παρουσίασε το επίσημο ημερολόγιο της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και στον μήνα Νοέμβριο απεικονίζονται τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της.

Τέτοια γκέλα δεν θα γινόταν ούτε σε ομάδα Football League 2, γι’ αυτό όταν συμβαίνει στην Premier League και σε κορυφαίο σύλλογο του Champions League, τότε μιλάμε για… σκάνδαλο! Συγκεκριμένα, η Τσέλσι παρουσίασε το επίσημο ημερολόγιο της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και στον μήνα Νοέμβριο απεικονίζονται τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της.

Στον μήνα Νοέμβριο, οι άνθρωποι που σχεδίασαν το ημερολόγιο των «μπλε», επέλεξαν να προβάλλουν τρεις επιθετικούς, τους Ντεμπά Μπα, Σάμιουελ Ετό και Φερνάντο Τόρες, δίχως να υπολογίσουν τη… μεταγραφική περίοδο.

Ο Ντεμπά Μπα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Μπεσίκτας, ο Ετό βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» στην Έβερτον, ενώ ο Τόρες μετά από μια τριετία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» παραχωρήθηκε δανεικός για δύο χρόνια στη Μίλαν.

Αρα, κατάφεραν να πετύχουν το «0/3» κάνοντας μία πραγματικά γκάφα ολκής, αφού από ό,τι φαίνεται δεν θεώρησαν σκόπιμο να ρωτήσουν και τον προπονητή, Ζοσέ Μουρίνιο, πριν κάνουν τον σχεδιασμό του ημερολογίου.

Άντε και του χρόνου… με τον Φρανκ Λάμπαρντ!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024