Μια Premier League φτιαγμένη από… χρυσάφι!
Νέο ρεκόρ, προσπερνώντας το προηγούμενο... δικό τους, έκαναν οι ομάδες της Premier League αυτό το καλοκαίρι! Συγκεκριμένα οι σύλλογοι της Αγγλίας ξόδεψαν κάτι παραπάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ για την καλοκαιρινή ενίσχυση τους, όταν το περσινό ρεκόρ ήταν 759 εκατομμύρια.
Νέο ρεκόρ, προσπερνώντας το προηγούμενο… δικό τους, έκαναν οι ομάδες της Premier League αυτό το καλοκαίρι! Συγκεκριμένα οι σύλλογοι της Αγγλίας ξόδεψαν κάτι παραπάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ για την καλοκαιρινή ενίσχυση τους, όταν το περσινό ρεκόρ ήταν 759 εκατομμύρια.
Κάτι εξ’ίσου σημαντικό, είναι πως από αυτά τα λεφτά τα 669 εκατομμύρια πήγαν σε συλλόγους του εξωτερικού και μόνο 303 εκατομμύρια κυκλοφόρησαν μέσα στο «νησί».
«Πρωταθλήτρια» στο… ξόδεμα ανακηρύχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διάβολους» να σπαταλούν συνολικά κάτι λιγότερο από 132 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για ομάδα της Premier League.
Από κοντά ήταν η Λίβερπουλ με 117 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Τσέλσι ήρθε τρίτη με 91 εκατομμύρια ευρώ.
Άρσεναλ και Σίτι έδωσαν 66 και 51 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.
Στη συνέχεια οι υπόλοιπες ομάδες κινήθηκαν σε πιο χαμηλά ποσά, εκτός από την Σαουθάμπτον, η οποία έδωσε 47 περίπου εκατομμύρια ευρώ, ενώ βέβαια έχει πάρει πάνω από 100 για τις πωλήσεις των Λαλάνα, Λόβρεν, Λάμπερντ και Σο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442