Σε ποτάμια μετατράπηκαν την Τρίτη οι δρόμοι της Ημαθίας, και η πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και καταστήματα, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στη Μακεδονία. Στη Θεσσαλονίκη, λεωφορείο συγκρούστηκε με οκτώ ΙΧ.
Σε ποτάμια μετατράπηκαν την Τρίτη οι δρόμοι της Ημαθίας, και η πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και καταστήματα, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στη Μακεδονία.
Στη Θεσσαλονίκη, όπου η πτώση της θερμοκρασίας είναι αισθητή και η βροχή συνεχίζεται από το πρωί, το νερό προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα και τροχαία λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων. Στην περιοχή της Βούλγαρη, λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με οκτώ ΙΧ χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι ίδιες συνθήκες θα διατηρηθούν και τις επόμενες ημέρες. Πρόσκαιρη θα είναι η ύφεση του καιρού από την Πέμπτη, ενώ νέα επιδείνωση προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για το Σαββατοκύριακο.
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα