Η Μπάγερν Μονάχου παραχώρησε ως δανεικό στο Αμβούργο τον Τζούλιαν Γκριν. Ο 19χρονος Αμερικανός επιθετικός θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος και μάλιστα αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου σκόραρε και ένα γκολ. Στους Βαυαρούς δεν μπορούσε να βρει χρόνο συμμετοχής και ελπίζει ότι στο Αμβούργο θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στην bundesliga και να εξελιχθεί. Ο δανεισμός του έχει διάρκεια ενός έτους, χωρίς οψιόν αγοράς, αφού είναι φανερό ότι η Μπάγερν πιστεύει στις δυνατότητες του νεαρού φορ ενώ έχει μαζί του συμβόλαιο ως το 2017.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τους άνδρες σειρά παίρνουν οι γυναίκες και από 1-6 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του προκριματικού Τουρνουά World Cup Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Division 1).