Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάει για το 2 στα 2 απέναντι στις Φιλιππίνες η Εθνική

Πάει για το 2 στα 2 απέναντι στις Φιλιππίνες η Εθνική

Με στόχο το 2 στα 2 ώστε να συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα η Εθνική ομάδα καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο των Φιλιππίνων (21:00) στον δεύτερο αγώνα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ισπανία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την εύκολη νίκη απέναντι στην Σενεγάλη το Σάββατο, καλείται να παραμείνει συγκεντρωμένη μιας και οι Φιλιππίνες απέδειξαν στο ματς με τους Κροάτες ότι δεν θα είναι εύκολοι αντίπαλοι για κανέναν.

Με στόχο το 2 στα 2 ώστε να συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα η Εθνική ομάδα καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο των Φιλιππίνων (21:00) στον δεύτερο αγώνα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την εύκολη νίκη απέναντι στην Σενεγάλη το Σάββατο, καλείται να παραμείνει συγκεντρωμένη μιας και οι Φιλιππίνες απέδειξαν στο ματς με τους Κροάτες ότι δεν θα είναι εύκολοι αντίπαλοι για κανέναν.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Καναδός Στίβεν Σέιμπελ και ο Μοχάμαντ Αλαμίρι από το Κουβέιτ. Ο Λαμόνικα δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις καθώς είναι ιδιαίτερα γνωστός διαιτητής και στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ ήταν στους τρεις ρέφερι στο ματς της Αργεντινής με το Πουέρτο Ρίκο.

Ο δεύτερος «σφύριξε» το ματς της Ελλάδας με την Σενεγάλη το Σάββατο ενώ ο τρίτος ήταν ένας από τους τρεις διαιτητές στο ματς των Φιλιππίνων με την Κροατία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024