Πιθανή απειλή κατά του προέδρου Ομπάμα εξετάζουν οι Αρχές
Οι Αρχές της Πολιτείας του Κονέκτικατ, ερευνούν μια πιθανή απειλή κατά του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Οι Αρχές της Πολιτείας του Κονέκτικατ, ερευνούν μια πιθανή απειλή κατά του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Η Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του αμερικανού προέδρου, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Έχουμε λάβει πληροφορίες από τις αρχές επιβολής του νόμου, σχετικά με ένα ύποπτο άτομο και όχημα. Εργαζόμαστε με τους τοπικούς εταίρους μας της επιβολής του νόμου για να καθορίσουμε την εγκυρότητα των πληροφοριών».
Η εφημερίδα του Κονέκτικατ Hartford Courant, ανέφερε ότι η πολιτειακή αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να εκτόξευσε απειλή εναντίον του προέδρου Ομπάμα και ο οποίος οδηγεί ένα ασημένιο Volkswagen Jetta.
Ο Ομπάμα είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στο Ρόουντ Άιλαντ την Παρασκευή το βράδυ (ώρα δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών) για να παρευρεθεί σε έρανο υπέρ της χρηματοδότησης του Δημοκρατικού Κόμματος.
Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα ή την απειλή κατά του αμερικανού προέδρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»

