Τοροσίδης και Μανωλάς κέρδισαν την… Φιορεντίνα, με αυτογκολ η Γιουβέντους
Η Γιουβέντους έκανε πρεμιέρα του campionato νικώντας με 1-0 την Κιέβο στην Βερόνα, χάρη σε αυτογκόλ του Μπιράγκι. Με τους Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Μανωλά στο αρχικό σχήμα η Ρόμα μπήκε με το...δεξί στο ιταλικό πρωτάθλημα της περιόδου 2014/2015, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο». Ο Τοροσίδης έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, ενώ ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, που έκανε το ντεμπούτο του με τους «τζιαλορόσι», αντικαταστάθηκε στο 67΄ από το Σεϊντού Κεϊτά.
Η Γιουβέντους έκανε πρεμιέρα του campionato νικώντας με 1-0 την Κιέβο στην Βερόνα, χάρη σε αυτογκόλ του Μπιράγκι.
Με τους Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Μανωλά στο αρχικό σχήμα η Ρόμα μπήκε με το…δεξί στο ιταλικό πρωτάθλημα της περιόδου 2014/2015, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο».
Ο Τοροσίδης έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, ενώ ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, που έκανε το ντεμπούτο του με τους «τζιαλορόσι», αντικαταστάθηκε στο 67΄ από το Σεϊντού Κεϊτά.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 1ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος:
Κιέβο-Γιουβέντους 0-1
(6΄αυτ. Μπιράγκι)
Ρόμα-Φιορεντίνα 2-0
(28΄ Ναϊνγκολάν, 90΄ Ζερβίνιο)
Αταλάντα-Βερόνα 31/8
Μίλαν-Λάτσιο 31/8
Τσεζένα-Πάρμα 31/8
Τζένοα-Νάπολι 31/8
Παλέρμο-Σαμπντόρια 31/8
Σασουόλο-Κάλιαρι 31/8
Τορίνο-Ίντερ 31/8
Ουντινέζε-Έμπολι 31/8
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- Απρόσμενος επισκέπτης στην παραλία Κατσαδιά των Λειψών: Καρχαριοειδές κολύμπησε δίπλα στην άμμο
- Το «βαθύ κράτος» του Ισραήλ, οι επιζώσες και οι ευθύνες: Οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης Έπσταϊν
- Καρδίτσα: Φωτιά σε αγροτική έκταση στους Σοφάδες
- Φωτιά στα Πολιτικά Ευβοίας – Αντιμετωπίστηκε σε 30 λεπτά
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός


