Στην παλιά (προ μνημονίου Ελλάδα) ήταν εύκολο να είσαι πολιτικός. Απλώς μοίραζες διορισμούς, συντάξεις και κρατικές προμήθειες στους ψηφοφόρους και τους χρηματοδότες σου και όλα καλά. Λεφτά υπήρχαν, ας ήταν καλά η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι δανειστές.
Αν λοιπόν τρομάξατε από τις προσβολές κατά του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου σκεφθείτε τι έχει μείνει στον “κακόμοιρο” τον σημερινό Έλληνα βουλευτή για να πει στους ψηφοφόρους του. Όλο το παλιό ρεπερτόριο πήγε στα σκουπίδια. Με τι μπορεί να το αντικαταστήσει;
Ψηφίστε με λοιπόν γιατί είμαι ο πιο ηθικός, ο πιο straight, ο πιο θρήσκος κ.λπ. Αυτά μόνο κατεβάζει η κούτρα τους αυτά θα μας λένε. Το θέμα είναι τι μυαλό έχουμε εμείς και αν θα τα κατεβάσουμε αμάσητα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.