Η Σκα Κέλερ προ(σ)καλεί τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα Ice Bucket Challenge
Ούτε η γερμανίδα υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων για την προεδρία της Κομισιόν, Σκα Κέλερ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο Ice Bucket Challenge. Προ(σ)κάλεσε, μάλιστα, και τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα... μπουγέλωμα για καλό σκοπό.
Ούτε η γερμανίδα υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων για την προεδρία της Κομισιόν, Σκα Κέλερ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο Ice Bucket Challenge. Προ(σ)κάλεσε, μάλιστα, και τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα… μπουγέλωμα για καλό σκοπό.
Η Κέλερ δεν δίστασε να λουστεί με έναν μεγάλο κουβά με παγωμένο νερό, στο πλαίσιο του
Ice Bucket Challenge και με τη σειρά της προκάλεσε τρία άτομα να κάνουν το ίδιο.
Την τριάδα της Κέλερ αποτελούν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και η γερμανίδα πολιτικός των Πρασίνων, Ούρσουλα Νονενμάχερ.
Το Ice Bucket Challenge έχει γίνει διαδικτυακό φαινόμενο και έχει κατακτήσει τον πλανήτη. Πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκστρατείας του Ιδρύματος για την αντιμετώπιση της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS).
ok, @Senficon : http://t.co/vWWYzO83Y8 I nominate @MartinSchulz @tsipras_eu @UNonnemacher (and donate, too!) #ALSIceBucketChallenge
— Ska Keller (@SkaKeller) August 25, 2014
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κύμα μεταβιβάσεων
- Η Γαλλία περιορίζει τις τηλεφωνικές πωλήσεις εταιρειών
- Φωτιά σε εργοστάσιο στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς θα μπορούσε ο πλούτος που δημιουργεί να κατανεμηθεί σε όλους τους Αμερικανούς
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Γιορτή σήμερα 28 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο







