Ο Ουκρανός διαιτητής, Σεργκέι Μπόικο, ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA να διευθύνει το δεύτερο αγώνα για τα πλέι οφ του Europa league, του ΠΑΟΚ με τη Ζίμπρου, που θα διαξαχθεί την Πέμπτη στην Τούμπα. Βοηθοί του Ουκρανού διαιτητή, θα είναι οι συμπατριώτες του, Ολεξάντρ Βόιτιουκ και Σέργκι Μπέκερ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ουκρανός Γιάροσλαβ Κόζικ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του