Μπενζεμά και Ρονάλντο «λύτρωσαν» τη Ρεάλ κόντρα στην Κόρντομπα
Χωρίς να ικανοποιήσει, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με το «δεξί» στην εφετινή Primera Division, επικρατώντας 2-0 της Κόρντομπα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», χάρη στα γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Χωρίς να ικανοποιήσει, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με το «δεξί» στην εφετινή Primera Division, επικρατώντας 2-0 της Κόρντομπα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», χάρη στα γκολ των Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, από εκτέλεση κόρνερ του Τόνι Κρόος, ενώ στο 90′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με σουτ εκτός περιοχής.
Η «Βασίλισσα» είχε ξανά τον Ίκερ Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια της, αλλά και τα περισσότερα αστέρια της στην αρχική ενδεκάδα, χωρίς όμως, να καταφέρει να βρει τον ρυθμό της.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.