Τροπική καταιγίδα έγινε ο Κριστόμπαλ κοντά στις Μπαχάμες
Σε τροπική καταιγίδα αναβαθμίστηκε το σύστημα κακοκαιρίας που έχει ήδη φέρει ισχυρές βροχές στο Πουέρτο Ρίκο και κινείται με κατεύθυνση προς τα βόρεια - βορειοδυτικά. Επόμενος σταθμός του Κριστόμπαλ, του τέταρτου συστήματος τροπικής κακοκαιρίας στην περιοχή φέτος, είναι οι Μπαχάμες.
Σε τροπική καταιγίδα αναβαθμίστηκε το σύστημα κακοκαιρίας που έχει ήδη φέρει ισχυρές βροχές στο Πουέρτο Ρίκο και κινείται με κατεύθυνση προς τα βόρεια – βορειοδυτικά.
Επόμενος σταθμός του Κριστόμπαλ, του τέταρτου συστήματος τροπικής κακοκαιρίας στην περιοχή φέτος, είναι οι Μπαχάμες.
Ο Κριστόμπαλ είχε σχηματιστεί το Σάββατο στα νησιά Τερκς και Τέικος. Έχει ήδη φέρει ισχυρή βροχόπτωση στο Πουέρτο Ρίκο και τη Δομινικανή Δημοκρατία.
Την Κυριακή, οπότε και το Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων τον αναβάθμισε σε τροπική καταιγίδα, είχε ταχύτητα ανέμων 55 χλμ/ώρα και κινείτο με ταχύτητα 15 χλμ/ώρα.
Στο Πουέρτο Ρίκο, οι άνεμοι είχαν ρίξει δέντρα και είχαν προκαλέσει διακοπές ρεύματος αλλά και προβλήματα στην υδροδότηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η τεχνητή νοημοσύνη μεγαλώνει το χάσμα Βορρά και Νότου – O ΟΗΕ προεοδοποιεί για ανισότητες
- Μήπως επιτέλους τελειώσαμε με το «οι άντρες μεγαλώνουν, οι γυναίκες γερνάνε»;
- Σφοδρές αντιδράσεις από τους δικηγόρους: Απόφαση «ντροπής» το «μπόνους» των 250 ευρώ σε υποθέσεις ασύλου
- Σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη
- Στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης για το Ταμείο Ανάκαμψης
- Σαράντα νεκροί μετά από πτώση λεωφορείου σε χαντάκι στο Μπαλουχιστάν του Πακιστάν


