
Σπείρα είχε διαρρήξει τουλάχιστον 19 διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη
Τρόπο να ξεκλειδώνει τις πόρτες διαμερισμάτων χωρίς να αφήνει ίχνη, είχε βρει σπείρα διαρρηκτών που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη αφού «άνοιξε» 19 διαμερίσματα από το Μάιο έως το Αύγουστο. Η Ασφάλεια συνέλαβε 37χρονο, μέλος της συμμορίας, και αναζητούνται δύο συνεργοί του.
Τρόπο να ξεκλειδώνει τις πόρτες διαμερισμάτων χωρίς να αφήνει ίχνη, είχε βρει σπείρα διαρρηκτών που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη αφού «άνοιξε» 19 διαμερίσματα.
Η Ασφάλεια συνέλαβε 37χρονο αλλοδαπό, μέλος της συμμορίας και αναζητούνται δύο συνεργοί του, ενώ η λεία τους περιλαμβάνει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών, αξίας άνω των 80.000 ευρώ.
Οι δράστες είχαν αδειάσει διαμερίσματα στην περιοχή της Ανάληψης, από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2014, χωρίς να αφήνουν ίχνη διάρρηξης, χρησιμοποιώντας, πιθανότατα, αντικλείδια.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για εντοπισμό τυχόν και άλλων θυμάτων της σπείρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Jay-Z: «Ο πόνος δεν είναι απαραίτητος, αλλά αν τον έχεις χρησιμοποιήσετε τον»
- Ραφήνα: Παράνομη κρίθηκε η απεργία στο λιμάνι – Τα ναυτεργατικά σωματεία επιμένουν στις κινητοποιήσεις
- Θεσσαλονίκη: Μήνυμα κατά της βίας και του εκφοβισμού από τη ΝΔ – Συγκέντρωση στη μνήμη της αδικοχαμένης Β. Νέστορα
- «Πάνω από 15 μέρες είχε πάρει κλίση η πολυκατοικία» – Οι προειδοποιήσεις ενοίκων και οι απαντήσεις των υπευθύνων
- Το fund, το ακίνητο και η αντεπίθεση της Μαρίας Καρυστιανού
- Δημοσκόπηση MEGA: Πολιτική αλλαγή έναντι σταθερότητας ζητά το 60% – Αντίπαλος πόλος της ΝΔ η ΕΛΑΣ του Τσίπρα


