Η γυναίκα στη Γερμανία δεν «μοιάζει» να έχει Έμπολα, λένε οι γιατροί
Το νοσοκομείο στο Βερολίνο όπου μεταφέρθηκε μία 30χρονη με συμπτώματα Έμπολα ανακοίνωσε ότι η γυναίκα «δεν μοιάζει να έχει» τον ιό και ότι δεν βρισκόταν στην περιοχή όπου έχει ξεσπάσει η επιδημία. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε ότι οι γιατροί εκτιμούν ότι η 30χρονη πάσχει από στομαχική διαταραχή, αλλά περιμένουν να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.
Το νοσοκομείο στο Βερολίνο όπου μεταφέρθηκε μία 30χρονη με συμπτώματα Έμπολα ανακοίνωσε ότι η γυναίκα «δεν μοιάζει να έχει» τον ιό και ότι δεν βρισκόταν στην περιοχή όπου έχει ξεσπάσει η επιδημία.
Ανησυχία επικράτησε, όταν η γυναίκα κατέρρευσε σε κέντρο εύρεσης εργασίας στο Βερολίνο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με συμπτώματα Έμπολα.
Γερμανική εφημερίδα είχε γράψει ότι η γυναίκα καταγόταν από τη δυτική Αφρική και μάλιστα ότι είχε έρθει και σε επαφή με ασθενείς.
Ωστόσο, εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε ότι η γυναίκα πιθανότατα πάσχει από στομαχική διαταραχή, αλλά τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί τελείως η πιθανότητα να έχει μολυνθεί από τον ιό εάν δεν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις αίματος.
«Αυτή τη στιγμή, οι ειδική στο νοσοκομείο Charite δεν θεωρούν την ασθένεια ως Έμπολα. Η γυναίκα δεν έμενε στην περιοχή που έχει πληγεί» ανέφερε η εκπρόσωπος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βορίζια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος – Έκοψαν 134 ελιές αγρότη που αρνήθηκε να παραδώσει το χωράφι του
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Α’)
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές
- Ο λαός θα είναι ο καλύτερος κριτής για το ποια ή ποιος θα ηγηθεί της δημοκρατικής παράταξης και θα βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
- Νότια Κορέα: Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση και εκσυγχρονισμό στρατιωτικών ελικοπτέρων αξίας 4,2 δισ. δολαρίων
- Το κόστος στέγασης ως αιτία οργής των ψηφοφόρων – Έλλειψη κατοικιών και αποτυχία του ελέγχου των ενοικίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442