Προβάδισμα μόνο για Λεβερκούζεν και ανοιχτοί λογιαριασμοί για Αρσεναλ, Μπεσίκτας, Νάπολι, Μπιλμπάο
Η Λεβερκούζεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης από τους πρώτους πέντε αγώνες που έγιναν σήμερα, Τρίτη, στα πλέι οφ του Champions League για την πρόκριση στους ομίλους. Η γερμανική ομάδα κέρδισε 3-2 εκτός έδρας την Κοπεγχάγη. Στα άλλα ματς Μπεσίκτας και Αρσεναλ έμειναν στο 0-0, ενώ η Μπιλμπάο έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από τη Νάπολι.
Η Λεβερκούζεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης από τους πρώτους πέντε αγώνες που έγιναν σήμερα, Τρίτη, στα πλέι οφ του Champions League για την πρόκριση στους ομίλους. Η γερμανική ομάδα κέρδισε 3-2 εκτός έδρας την Κοπεγχάγη.
Στα άλλα ματς Μπεσίκτας και Αρσεναλ έμειναν στο 0-0, ενώ η Μπιλμπάο έφυγε με την ισοπαλία 1-1 από τη Νάπολι.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών