Τουλάχιστον 13 τραυματίες από σεισμό 4,1 βαθμών στον Ισημερινό
Νέα σεισμική δόνηση μετρίου μεγέθους 4,1 βαθμών έπληξε την περιοχή της πρωτεύουσας Κουίτο του Ισημερινού. Παρά το σχετικά μικρό μέγεθος του σεισμού, τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.
Νέα σεισμική δόνηση μετρίου μεγέθους 4,1 βαθμών έπληξε την περιοχή της πρωτεύουσας Κουίτο του Ισημερινού όπως μετέδωσε το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Άντες. Παρά το σχετικά μικρό μέγεθος του σεισμού, τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.
Όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης του Ισημερινού, από τον σεισμό κατέρρευσαν αρκετά κτίρια ενώ πολλοί δρόμοι αποκλείστηκαν από τις κατολισθήσεις.
Ο σεισμός που είχε επίκεντρο περιοχή βόρεια της πρωτεύουσας Κουίτο χαρακτηρίζεται μετασεισμική δόνηση του ισχυρότερου σεισμού που έπληξε την ίδια εστία την περασμένη Τρίτη αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς.
Ο σεισμός της περασμένης Τρίτης που είχε μέγεθος 5,1 βαθμών ήταν ο ισχυρότερος που έχει χτυπήσει το Κουίτο για περισσότερο από 20 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Υποκριτικό να εμφανίζεται ως πολέμιος της τοξικότητας ο πρωθυπουργός της θεωρίας των δύο άκρων
- Το δημοψήφισμα Τσίπρα θυμήθηκε πάλι η ΝΔ – Για τα «δημοψηφίσματα» των πολιτών εναντίον της, που δεν μπορούν να ζήσουν, ούτε λόγος
- Η ανανεωμένη λίστα με τα ρεκόρ του Μέσι: Τα μυθικά επιτεύγματα του «Λέο» στα Μουντιάλ και τι έχει… απομείνει (vids)
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Απαιτείται πολύ νερό για να ελεγχθεί, λέει ο Αρτοποιός στο in – Οδηγίες για τον τοξικό καπνό από Σαρηγιάννη


