Τουλάχιστον 13 τραυματίες από σεισμό 4,1 βαθμών στον Ισημερινό
Νέα σεισμική δόνηση μετρίου μεγέθους 4,1 βαθμών έπληξε την περιοχή της πρωτεύουσας Κουίτο του Ισημερινού. Παρά το σχετικά μικρό μέγεθος του σεισμού, τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.
Νέα σεισμική δόνηση μετρίου μεγέθους 4,1 βαθμών έπληξε την περιοχή της πρωτεύουσας Κουίτο του Ισημερινού όπως μετέδωσε το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Άντες. Παρά το σχετικά μικρό μέγεθος του σεισμού, τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές.
Όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης του Ισημερινού, από τον σεισμό κατέρρευσαν αρκετά κτίρια ενώ πολλοί δρόμοι αποκλείστηκαν από τις κατολισθήσεις.
Ο σεισμός που είχε επίκεντρο περιοχή βόρεια της πρωτεύουσας Κουίτο χαρακτηρίζεται μετασεισμική δόνηση του ισχυρότερου σεισμού που έπληξε την ίδια εστία την περασμένη Τρίτη αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς.
Ο σεισμός της περασμένης Τρίτης που είχε μέγεθος 5,1 βαθμών ήταν ο ισχυρότερος που έχει χτυπήσει το Κουίτο για περισσότερο από 20 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση