Επίσκεψη στο Πατριαρχείο από τον Ολυμπιακό πριν το φιλικό με τη Φενέρ
Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της αποστολής του Ολυμπιακού, η οποία βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή τον αποψινό φιλικό αγώνα (21:30, Νovasports 1) με την Φενερμπαχτσέ, στο «Σουκρού Σαράτσογλου».
Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της αποστολής του Ολυμπιακού, η οποία βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή τον αποψινό φιλικό αγώνα(21:30, Νovasports 1) με την Φενερμπαχτσέ, στο «Σουκρού Σαράτσογλου».
Οι «ερυθρόλευκοι» Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ανδρέας Σάμαρης, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή τους Μίτσελ και τους συνεργάτες του, πήγαν στο Φανάρι λίγη ώρα μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, επισκέφτηκαν τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, στον οποίο πρόσφεραν μια πλακέτα και μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.
Ο Πατριάρχης από τη μεριά του, τους ευλόγησε και ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.