Άστρος Κυνουρίας: Αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει την μικρή κοινωνία
Κοντά στην εξιχνίαση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος, το οποίο έχει συγκλονίσει την μικρή κοινωνία του Άστρους της Κυνουρίας, βρίσκεται η αστυνομία. Η υπόθεση αφορά στον εντοπισμό σορού, σύμφωνα με πληροφορίες διαμελισμένης, που βρέθηκε απανθρακωμένη σε Ι.Χ.
Κοντά στην εξιχνίαση ενός αποτρόπαιου εγκλήματος, το οποίο έχει συγκλονίσει την μικρή κοινωνία του Άστρους της Κυνουρίας, βρίσκεται η αστυνομία.
Η υπόθεση αφορά στον εντοπισμό σορού, σύμφωνα με πληροφορίες διαμελισμένης, που βρέθηκε απανθρακωμένη σε Ι.Χ.
{{{ map }}}
Ανήμερα της Παναγίας σε περιοχή κοντά στον βιολογικό καθαρισμό του Άστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο.
Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν στο πίσω κάθισμα την απανθρακωμένη σορό ενός ατόμου.
Αμέσως, κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών.
Διαπιστώθηκε ότι η σορός ανήκει σε 39χρονο από την Αττικής, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του Άστρους.
Έρευνες διενεργεί η ασφάλεια Τρίπολης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αστήρικτη η επίθεση στον Τσίπρα», λέει ο Σαουλίδης της ΕΛΑΣ – «Είμαστε η κυβερνώσα αριστερά, ‘τουρλουμπούκι’ είναι η πολιτική ΝΔ»
- Χαλκίδα: Μεγάλη φωτιά – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα
- Μαρούσι: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου»
- «Νέος προπονητής της Εθνικής Γερμανίας ο Κλοπ – Αποδέχθηκε την πρόταση» (pic)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [05.07 – 11.07.2026]
- Έληξε ο συναγερμός για το ύποπτο αντικείμενο στη βασιλίσσης Σοφίας

