Noσοκομείο στη Μελβούρνη «πέθανε» κατά λάθος 200 ασθενείς
Πριν την ώρα τους «πέθανε», κατά λάθος, το νοσοκομείο του Όστιν στη Μελβούρνη 200 ασθενείς. Οι υπηρεσίες του νοσοκομείου ήθελαν να στείλουν στους οικογενειακούς γιατρούς των ασθενών τα εξιτήρια αλλά λόγω λάθους στη σύνταξη των τυποποιημένων μηνυμάτων, η ειδοποίηση πληροφορούσε για το μοιραίο.
Πριν την ώρα τους «πέθανε», κατά λάθος, το νοσοκομείο του Όστιν στη Μελβούρνη 200 ασθενείς.
Οι υπηρεσίες του νοσοκομείου ήθελαν να στείλουν στους οικογενειακούς γιατρούς των ασθενών τα εξιτήρια αλλά λόγω λάθους στη σύνταξη των τυποποιημένων μηνυμάτων, η ειδοποίηση πληροφορούσε για το μοιραίο.
Τουλάχιστον μερικοί συγγενείς μάλιστα, όπως μεταδίδει το Reuters, είχαν ήδη ειδοποιηθεί για το θάνατο των ασθενών πριν γίνει αντιληπτό το λάθος.
Το νοσοκομείο ζήτησε συγγνώμη και σημείωσε ότι «στη μεγάλη τους πλειονότητα» οι εμπλεκόμενοι έδειξαν κατανόηση. Το ζήτημα έφτασε μέχρι και στο Σίδνεϊ, όπου βουλευτής της αντιπολίτευσης διέγνωσε στο πρόβλημα άλλη μία συνέπεια των υποστελεχωμένων υπηρεσιών υγείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επτάχρονος κατάπιε ελατήριο γόμας που σφηνώθηκε στον πνεύμονά του – Πώς σώθηκε
- Επίτιμος Δημότης Μεσολογγίου ο Πρωτοεπιστάτης του Αγίου Όρους Γέροντας Αβραάμ
- Υποκλοπές: «Οι αποκαλύψεις του in επιβεβαιώνουν ότι ο Τζαβέλλας είναι βαθιά εμπλεκόμενος» – Κόντρα κυβέρνησης με αντιπολίτευση
- Λήμνος: Χωρίς αναισθησιολόγο το νοσοκομείο του νησιού – Τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς, λέει ο Γιαννάκος
- Μαντόνα και Μάικλ Τζάκσον – H σύντομη και δύσκολη ιστορία τους περιλαμβάνει ένα φιλί κι ένα στριπτιζάδικο
- Σκάνδαλα, δημοσκοπική φθορά και εσωκομματικές φουρτούνες – Στα σχοινιά η κυβέρνηση



