«Task force» ιατρικού προσωπικού για τους ασθενείς στο Αιγαίο
Σχέδιο δημιουργίας μιας «task force» που θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών στην περιοχή του Αιγαίου, αποτελούμενη από ιατρούς, διασώστες, νοσηλευτές, ψυχολόγους, μαίες και κοινωνικούς λειτουργούς, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Σχέδιο δημιουργίας μιας «task force» που θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών στην περιοχή του Αιγαίου, αποτελούμενη από ιατρούς, διασώστες, νοσηλευτές, ψυχολόγους, μαίες και κοινωνικούς λειτουργούς, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Ο κ. Γρηγοράκος επισκέφθηκε τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, και συμμετείχε σε σύσκεψη για την έγκριση των οργανισμών των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ και την ολοκλήρωση του προγράμματος ΕΣΠΑ.
Ανέφερε ότι έχουν ήδη υπογραφεί οι διορισμοί όλων των ιατρών των οποίων οι κρίσεις είχαν ολοκληρωθεί οι κρίσεις τους, καθώς και οι διορισμοί των επικουρικών ιατρών για τα νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε επίσης το θέμα της εθελοντικής προσφοράς υπηρεσιών υγείας στη διάρκεια της θερινής περιόδου, με προοπτική κάλυψης και τη χειμερινή περίοδο, για τα νησιά της άγονης γραμμής.
Επίσης αποφασίσθηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών για το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής μέσα από την συνεργασία των φορέων της 2ης ΥΠΕ, του ΕΚΑΒ και του ΕΚΕΠΥ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα