Καταδίωξη στην Eθνική Oδό για τη σύλληψη μεθυσμένου οδηγού νταλίκας
Μεθυσμένος οδηγός νταλίκας συνελήφθη ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 46χρονος οδηγός από την Λευκορωσία σταμάτησε παράνομα τη νταλίκα επί της εθνικής οδού, στην περιοχή του Αιγινίου Πιερίας, χωρίς να υπάρχει μηχανικό πρόβλημα στο όχημά του και αδιαφορώντας για τη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων σήμανσης.
Μεθυσμένος οδηγός νταλίκας συνελήφθη ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 46χρονος οδηγός από την Λευκορωσία σταμάτησε παράνομα τη νταλίκα επί της εθνικής οδού, στην περιοχή του Αιγινίου Πιερίας, χωρίς να υπάρχει μηχανικό πρόβλημα στο όχημά του και αδιαφορώντας για τη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων σήμανσης.
Αρνούμενος να απομακρύνει το όχημα από το σημείο, απείλησε τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και θέλησαν να τον ελέγξουν, ενώ, στη συνέχεια, έβαλε μπρος την νταλίκα και διέφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ ταυτόχρονα στήθηκε μπλόκο στα διόδια των Μαλγάρων, όπου τελικά ο 46χρονος συνελήφθη.
Σε αλκοτέστ που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση, απείθεια, παράβαση του νόμου περί όπλων, επειδή κατείχε ένα μαχαίρι, όπως και για παράβαση του ΚΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους
- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι μεγαλύτεροι μύθοι για τη γυμναστική
- Συνταγματική αναθεώρηση: Το απόγευμα η ψηφοφορία στη Βουλή – Τα επίμαχα άρθρα
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας