Υπό έλεγχο η φωτιά στην Παλαιά Επίδαυρο
Αρκετά στρέμματα πευκοδάσους έκαψε η φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 3:25 το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Παλαιάς Επιδαύρου. Το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, αλλά πυροσβεστικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.
Αρκετά στρέμματα πευκοδάσους έκαψε η φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 3:25 το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Παλαιάς Επιδαύρου.
Το απόγευμα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, αλλά πυροσβεστικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.
Στη μάχη με τις φλόγες συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 20 οχήματα με 40 πυροσβέστες, 38 άτομα πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα έκαναν ρίψεις νερού 3 καναντέρ.
Η φωτιά δεν απείλησε κατοικημένες περιοχές ή αρχαιολογικούς χώρους, αλλά ωστόσο, έχει κάψει αρκετά στρέμματα πευκοδάσους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
- Σε δημόσια διαβούλευση ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Υπουργείο Εσωτερικών
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly

