Πλήγμα με Ζέκα και Κλωναρίδη εν όψει του Europa League
Εκτός του αποκλεισμού από τα πλέι-οφ του Champions League, η χθεσινή αναμέτρηση με τη Σταντάρ Λιέγης άφησε και άλλες... πληγές στον Παναθηναϊκό, αφού Ζέκα και Κλωναρίδης αποχώρησαν τραυματίες από το «Απόστολος Νικολαϊδης».
Εκτός του αποκλεισμού από τα πλέι-οφ του Champions League, η χθεσινή αναμέτρηση με τη Σταντάρ Λιέγης άφησε και άλλες… πληγές στον Παναθηναϊκό, αφού Ζέκα και Κλωναρίδης αποχώρησαν τραυματίες από το «Απόστολος Νικολαϊδης».
Αμφότεροι υποβλήθηκαν την Τετάρτη σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά.
Ο Πορτογάλος μέσος έχει υποστεί κάκωση έσω μηνίσκου με διάταση πρώτου βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, ενώ ο ομογενής επιθετικός εμφανίζει οστικό οίδημα περόνης και πτέρνας αριστερού άκρου ποδός.
Η εκτίμηση και για τους δύο είναι ότι θα χρειαστεί να ακολουθήσουν θεραπεία για διάστημα δύο εβδομάδων, όπερ σημαίνει ότι πιθανότατα χάνουν τον πρώτο αγώνα για τα πλέι-οφ του Europa League (21/8), ενώ δύσκολα θα προλάβουν και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, στις 24 Αυγούστου.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.