Ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, σύμφωνα με δηλώσεις του υποστηρίζει ότι ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο Πριγκιπάτο, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να κρατήσει τον Κολομβιανό σταρ στην ομάδα του παρά τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον της Ρεάλ.
Ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, σύμφωνα με δηλώσεις του υποστηρίζει ότι ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο Πριγκιπάτο, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να κρατήσει τον Κολομβιανό σταρ στην ομάδα του παρά τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον της Ρεάλ.
«Την δεδομένη στιγμή, ο Φαλκάο ανήκει στην Μονακό και είναι εκατό τις εκατό μαζί μας, οπότε δεν θέλουμε να τον αφήσουμε να φύγει. Είναι κρίμα που χάσαμε τον Χάμες, αλλά υπολογίζουμε στην παραμονή του Ραδαμέλ. Ανεξάρτητα τι λέει ο κόσμος, ο ποδοσφαιριστής μας ανήκει. Βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του τραυματισμού του και θα είναι στην Μονακό αυτή την σεζόν» δήλωσε ο Ζαρντίν.
Ο Φαλκάο επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και αγωνίστηκε στο φιλικό της Μονακό με την Βαλένθια (2-2) στο Emirates του Λονδίνου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.