«Χτύπημα» των Anonymous στην ιστοσελίδα της Μοσάντ
Επίθεση στο δικτυακό τόπο της Μοσάντ, της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών, φέρεται να πραγματοποίησε η οργάνωση χάκερ Anonymous. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές επιθέσεις σε ιστοσελίδες της κυβέρνησης του Ισραήλ, στο πλαίσιο της εκστρατείας για να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα.
Επίθεση στο δικτυακό τόπο της Μοσάντ, της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών, φέρεται να πραγματοποίησε η οργάνωση χάκερ Anonymous.
Η ιστοσελίδα της Μοσάντ έχει «πέσει» από τις 03:40 (ώρα Ελλάδος) και μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.
Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές επιθέσεις σε ιστοσελίδες της κυβέρνηση του Ισραήλ στο πλαίσιο της εκστρατείας για να σταματήσει η γενοκτονία στη Γάζα.
Σύμφωνα με το Russia Today, οι Anonymous έχουν ζητήσει από τα μέλη τους να εντείνουν τις κυβερνοεπιθέσεις σε ισραηλινούς ιστότοπους.
Η κυβέρνηση του Ισραήλ δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε ανακοινώσεις για το θέμα αυτό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναστάσιος Ράμμος: «Έτσι γλίτωσα από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ»
- Shein – Temu: Τέλος στα φθηνά δέματα από Κίνα – Τι αλλάζει
- Μουρτζούκου: «Έλεγα από την αρχή ότι παιδί μου έφυγε από το χέρι της» ξεσπάει ο πατέρας του Παναγιωτάκη
- Πού βρίσκονται οι πιο απειλούμενες γλώσσες στον κόσμο;
- «Βόμβα» από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Εθνική Γαλλίας μετά το Μουντιάλ»
- Στο φως παραλείψεις και κενά ασφαλείας για τη φονική έκρηξη στη Βιολάντα
- Νέος κύκλος περιοδειών της «Ιθάκης» – Ο Τσίπρας ανοίγει το κεφάλαιο «επόμενη ημέρα» για τη χώρα
- ΠΑΣΟΚ: Μπλόκο σε υποψήφιους με offshore, στον «αέρα» η πλατφόρμα digitalsociety
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442