ΜΗ17: Συμφωνία να παραμείνει ανοιχτή η πρόσβαση στο σημείο της συντριβής
Ρώσοι και ουκρανοί διαπραγματευτές συμφώνησαν να κρατήσουν ανοιχτό τον δρόμο που χρησιμοποίησαν την Πέμπτη οι ολλανδοί, ρώσοι και αυστραλοί εμπειρογνώμονες για να φτάσουν στον τόπο της συντριβής του μαλαισιανού Boeing, στην ανατολική Ουκρανία.
Ρώσοι και ουκρανοί διαπραγματευτές συμφώνησαν να κρατήσουν ανοιχτό τον δρόμο που χρησιμοποίησαν την Πέμπτη οι ολλανδοί, ρώσοι και αυστραλοί εμπειρογνώμονες για να φτάσουν στον τόπο της συντριβής του μαλαισιανού Boeing, στην ανατολική Ουκρανία.
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Γκρόισμαν δήλωσε ότι η συμφωνία συνήφθη στη διάρκεια συνομιλιών στο Μινσκ, πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.
Την Πέμπτη, μετά από προσπάθειες αρκετών ημερών, οι ξένοι εμπειρογνώμονες κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο της συντριβής.
Νωρίτερα, το Κίεβο είχε κηρύξει 24ωρη εκεχειρία για να επιτρέψει στους ειδικούς να φτάσουν στο σημείο της συντριβής.
Ωστόσο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων από την περιοχή ακούστηκαν εκρήξεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
