Στα πέναλτι πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς η Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Σίτι στο International Champions Cup, στο πρώτο αγγλικό ντέρμπι της χρόνιας με τους «κόκκινους» να παίρνουν τη νίκη στα πέναλτι ύστερα από το 2-2 της κανονικής διάρκειας του αγώνα.
Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Σίτι στο International Champions Cup, στο πρώτο αγγλικό ντέρμπι της χρόνιας με τους «κόκκινους» να παίρνουν τη νίκη στα πέναλτι ύστερα από το 2-2 της κανονικής διάρκειας του αγώνα.
Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα της Λίβερπουλ από τα οποία προήλθαν και τα δύο γκολ της Σίτι, πρώτα στο 53ο λεπτό με τον Γιόβετιτς που έδωσε το προβάδισμα στους πολίτες ύστερα από γλίστρημα του Τζέραρντ στην περιοχή και στη συνέχεια στο 67ο λεπτό ξανά με τον Γιόβετιτς μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Λίβερπουλ.
Οι «Reds» είχαν ισοφαρίσει αρχικά με τον Χέντερσον ενώ ο Στάριτζ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 85′. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου ο Μινιολέ ήταν πρωταγωνιστής δίνοντας τη νίκη στην Λίβερπουλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλάζιος καρχαρίας «μια ανάσα» από ακτή στη Βοιωτία [βίντεο]
- Στογιάκοβιτς: «Θα συναντηθώ με Ελλάδα και Σερβία πριν αποφασίσω»
- Ο νέος κώδικας της αυτοδιοίκησης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος επιστημονικής συνάντησης
- Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Η Κύπρος και ποιες χώρες διαγωνίζονται
- Kythira pass – Chios pass: Οι δικαιούχοι και η διαδικασία για τα Voucher 250 και 300 ευρώ
- Η… προφητική ανάρτηση του Κι για την πρόκριση της Βαλένθια (pic)

