
Αρχίζουν τα αλλεπάλληλα ραντεβού με την Εφορία μέχρι το τέλος του έτους
Αρχίζει σήμερα, 31 Ιουλίου ο φορολογικός γολγοθάς εκατομμυρίων πολιτών, αφού κάθε μήνα -μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου- οι φορολογούμενοι θα καλούνται να πληρώσουν κάποια δόση: φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, φόρου πολυτελούς διαβίωσης ή τα τέλη κυκλοφορίας για το επόμενο έτος.
Αρχίζει σήμερα, 31 Ιουλίου ο φορολογικός γολγοθάς εκατομμυρίων πολιτών, αφού κάθε μήνα -μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου- οι φορολογούμενοι θα καλούνται να πληρώσουν κάποια δόση: φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, φόρου πολυτελούς διαβίωσης ή τα τέλη κυκλοφορίας για το επόμενο έτος.
Συγκεκριμένα:
- Σήμερα, Πέμπτη 31 Ιουλίου είναι η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, έκτακτης εισφοράς, τέλους επιτηδεύματος και φόρου πολυτελούς διαβίωσης. Σημειώνεται ότι ο μέσος φόρος για όσους έχουν λάβει χρεωστικό εκκαθαριστικό είναι 1.503 ευρώ.
- Την Παρασκευή 1η Αυγούστου κάνει «πρεμιέρα» ο νέος φόρος ακινήτων ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα καταβληθεί σε 5 δόσεις. Η πρώτη δόση είναι μέχρι 29 Αυγούστου. Τα σχετικά ραβασάκια θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σταδιακά στο Taxisnet.
- Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος και η δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ.
- Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου η τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ.
- Μέχρι τις 28 Νοεμβρίου η τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος και η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ.
- Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η πέμπτη και τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας του 2015.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών
