Πέθανε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χούλιο Γκροντόνα
Λίγες ώρες μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο με προβλήματα καρδιάς, ο 82χρονος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χούλιο Γκροντόνα άφησε την τελευταία πνοή του. Ο Γκροντόνα εισήχθη το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Mitre» και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ole» της Αργεντινής, απεβίωσε από ρήξη ανευρίσματος στην αορτή, λίγο πριν υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.
Λίγες ώρες μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο με προβλήματα καρδιάς, ο 82χρονος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χούλιο Γκροντόνα άφησε την τελευταία πνοή του.
Ο Γκροντόνα εισήχθη το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Mitre» και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ole» της Αργεντινής, απεβίωσε από ρήξη ανευρίσματος στην αορτή, λίγο πριν υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.
Ο Χούλιο Γκροντόνα ήταν ο μακροβιότερος πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αργεντιονής, αφού ανέβηκε στον προεδρικό θώκο το 1979.
Με την είδηση του θανάτου του Γκαρντόνα, η Ομοσπονδία κύρηξε επταήμερο πένθος στις δραστηριότητές της και έτσι αναβλήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι πάνε ταμείο μέχρι τέλος Ιουνίου – Τα επιδόματα που πληρώνονται
- «Μανιακός ο Τραμπ, καταστρέφει ό,τι όμορφο υπάρχει», λέει ο Ρίτσαρντ Γκιρ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σφοδρή μαζική ρωσική επίθεση
- Παναθηναϊκός: Σε ξενοδοχείο θα διαμείνουν «πράσινοι» κατά τη διάρκεια των τελικών
- Εμμανουήλ Καραλής: Φήμες για γάμο με την Αναστασία Μαγαλιού, ο Τεντόγλου και οι βέρες του Ντουπλάντις
- Πόλο: Δείτε την απονομή του πρωταθλήματος στις γυναίκες του Ολυμπιακού (vids)






