Ηλεκτρονικές συσκευές θα καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν διόδια
Ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που θα καταγράφουν αυτούς που δεν πληρώνουν τέλη διοδίων θα τοποθετηθούν στους σταθμούς διοδίων Νεστάνης, Σπαθοβουνίου, Μάναρη και Βελιγοστής στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.
Ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που θα καταγράφουν αυτούς που δεν πληρώνουν τέλη διοδίων θα τοποθετηθούν στους σταθμούς διοδίων Νεστάνης, Σπαθοβουνίου, Μάναρη και Βελιγοστής στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.
Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Πελοποννήσου, καλείται η παραχωρησιούχος εταιρεία λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου, ή η ανάδοχος του έργου, να υλοποιήσει την προβλεπόμενη σήμανση.
Με την ολοκλήρωση της σήμανσης θα τεθεί σε ισχύ η απόφαση και θα τιμωρούνται οι παραβάτες που δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
