O γερμανικός όμιλος συνεχίζει την παράδοση που έχει καθιερώσει με τα τελευταία μοντέλα του παρουσιάζοντας, λίγο μετά την αποκάλυψη της νέας γενιάς των δίδυμων fortwo και forfour, την Edition 1 έκδοση για το forfour.

To forfour Edition 1 θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με αμάξωμα σε γκρι χρώμα και σε συνδυασμό, με πορτοκαλί ή μαύρου χρώματος tridion cell. Την εικόνα συμπληρώνουν οι χαρακτηριστικής σχεδίασης ζάντες των 16 ιντσών, η μαύρη γρίλια μπροστά, η πανοραμική ηλιοροφή με σκιάδιο και η επιχρωμιωμένη εξάτμιση.

Στο θάλαμο, εκτός από τους αντίστοιχους με το εξωτερικό χρωματισμούς στις επενδύσεις, το forfour διαθέτει βελούδινα πατάκια, τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια και επιλογέα ταχυτήτων από το ίδιο υλικό, επιχρωμιωμένες χειρολαβές και πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι.

Στον εξοπλισμό του συγκαταλέγονται μια οθόνη TFT 3,5 ιντσών, υπολογιστής ταξιδίου και αυτόματος κλιματισμός.

Τις προδιαγραφές της έκδοσης συμπληρώνει η κατά ένα εκατοστό χαμηλότερη ανάρτηση, ενώ σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις κινητήρα η Edition 1 αναμένεται να είναι διαθέσιμη και με τους δύο τρικύλινδρους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το forfour.

auto.in.gr