Δ.Κουτσούμπας: Αιτία πολέμου το ασφαλιστικό
«Το ασφαλιστικό αποτελεί πραγματικά αιτία πολέμου» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι ετοιμάζεται να ρίξει «νέο τσεκούρι στις παροχές ασφάλισης, υγείας, σύνταξης». «Τα έχουν γκρεμίσει όλα, θέλουν τώρα να ολοκληρώσουν την κατεδάφιση» προσθέτει.
«Το ασφαλιστικό αποτελεί πραγματικά αιτία πολέμου» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι ετοιμάζεται να ρίξει «νέο τσεκούρι στις παροχές ασφάλισης, υγείας, σύνταξης».
«Πάνε για πλήρη κατάργηση όλων των συνταξιοδοτήσεων για ηλικίες κάτω των 62 ετών, πράγμα που σημαίνει αύξηση των ορίων ηλικίας. Συζητείται, για παράδειγμα, η θέσπιση νέας μείωσης των συντάξεων, λόγω πρόωρης εξόδου. Τα έχουν γκρεμίσει όλα, θέλουν τώρα να ολοκληρώσουν την κατεδάφιση» δήλωσε ο κ.Κουτσούμπας.
«Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει από τώρα να ετοιμαστεί, ώστε να αντιμετωπίσει και να εμποδίσει αυτές τις εξελίξεις από τον Σεπτέμβρη. Το ασφαλιστικό αποτελεί πραγματικά αιτία πολέμου» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
