Επεισόδια στη διαμαρτυρία για το κυριακάτικο άνοιγμα καταστημάτων
Κινητοποίηση πραγματοποίησαν στην Ερμού μέλη του συντονιστικού δράσης ενάντια στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων. Στη διάρκεια της κινητοποίησης σημειώθηκαν συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ.
Κινητοποίηση πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Ερμού μέλη του συντονιστικού δράσης ενάντια στην κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.
Στη διάρκεια της κινητοποίησης σημειώθηκαν συμπλοκές με δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί με τη χρήση βίας επιχείρησαν να εκδιώξουν συνδικαλιστές και υπαλλήλους που διαμαρτύρονταν μπροστά από κάποια καταστήματα που ήταν ανοιχτά.
Ορισμένα καταστήματα στην Ερμού άνοιξαν για δεύτερη φορά στο πλαίσιο της «πιλοτικής» εφαρμογής του μέτρου για τις 52 εργάσιμες Κυριακές σε επιλεγμένες τουριστικές περιοχές.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).