Ένα μικρό άθλο, πέτυχε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν η Μαρία Πρεβολαράκη. Η αθλήτρια του Εθνικού ΓΣ, στην τέταρτη παρουσία της σε τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης μέσα στη χρονιά, κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου της. Η Πρεβολαράκη, με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κατέκτησε την κορυφή του τελικού των Golden Grand Prix, κάτι που στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει κανείς Έλληνας αθλητής ή αθλήτρια. Εκτός του ψυχολογικού όφελους που συνιστά η «πρωτιά» στο Μπακού, η δύο φορές δευτεραθλήτρια Ευρώπης θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας των 53 κιλών, ενώ παράλληλα θα έχει και οικονομικό όφελος, αφού η πρώτη θέση μεταφράζεται σε χρηματικό έπαθλο 10.000 δολαρίων, συν 2.000 δολάρια που θα δοθούν στον προπονητή της, τον Ολυμπιονίκη Κώστα Αρκουδέα.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Με 18 σπουδαίες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η League Phase του φετινού Champions League, με την 8η και τελευταία αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Τετάρτης τον «τελικό» πρόκρισης στα πλέι-οφ του Champions League με αντίπαλο τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και χρειάζεται τη νίκη για να «καθαρίσει» - Όλα τα κριτήρια ισοβαθμίας.