Νεκρός από μπαλωθιά 35χρονος νονός σε γλέντι βάφτισης
Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένα γλέντι βάφτισης στην Καρδίτσα, καθώς ο νονός του παιδιού τραυματίστηκε βαριά όταν άρχισαν να πέφτουν μπαλωθιές και λίγα 24ωρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένα γλέντι βάφτισης στην Καρδίτσα, καθώς ο νονός του παιδιού τραυματίστηκε θανάσιμα όταν άρχισαν να πέφτουν μπαλωθιές.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε χωριό της Καρδίτσας στην περιοχή του Σμοκόβου.
Ο 35χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στη συνέχεια στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση όπου και κατέληξε.
Το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 35χρονος, ένα 9άρι, βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας όπου βρέθηκαν επίσης και δεκάδες κάλυκες φυσιγγίων από κυνηγητικά όπλα, και εξετάζεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Πανελλαδικός και Παγκύπριος Διαγωνισμός Σχολικών Εφημερίδων και Δημοσιογραφίας
- Τα πιο γλυκά «κεράσια» όλων των εποχών
- Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στη Νίκαια της Γαλλίας
- Λευκάδα: Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης των εκρηκτικών που βρέθηκαν στο θαλάσσιο – Βίντεο ντοκουμέντο
- «Έι, έι, έι!»: Τα πήρε ο Μακρόν κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Ναϊρόμπι – Επέπληξε το κοινό
- Γεωλόγοι ενεργοποίησαν ρήγμα και προκάλεσαν εσκεμμένα χιλιάδες σεισμούς


