Ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ μπόρεσε να αντισταθεί στο photo bombing
Ούτε η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην μόδα του photo bombing. Όταν δύο αθλήτριες του χόκεϊ τράβηξαν τη selfie τους, η βασίλισσα... εισέβαλλε στο πλάνο με παιχνιδιάρικο τρόπο.
Ούτε η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην μόδα του photo bombing. Όταν δύο αθλήτριες του χόκεϊ τράβηξαν τη selfie τους, η βασίλισσα… εισέβαλλε στο πλάνο με παιχνιδιάρικο τρόπο.
Η βασίλισσα Ελισάβετ συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να ποζάρει και μάλιστα χαμογελώντας, πίσω από τις δύο αθλήτριες.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Εθνικό κέντρο Χόκεϊ της Γλασκώβης, όπου διεξάγονται οι αγώνες της κοινοπολιτείας.
Η μία από τις αθλήτριες, η 29χρονη Τζόντι Τέιλορ ανέβασε τη φωτογραφία της στο Twitter, για να ακολουθήσουν κι άλλες φωτογραφίες αθλητών με… φόντο τη βασίλισσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Επανέρχεται ο Πολάκης: Φληναφήματα τα περί μη συμμετοχής μου σε ΠΓ και ΚΕ – Να πάρει θέση η επιτροπή δεοντολογίας

