Διαψεύδει η Μόσχα τους ισχυρισμούς του Κιέβου για την κατάρριψη δύο μαχητικών
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε ανακοίνωση του ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ότι πύραυλοι οι οποίοι κατέρριψαν δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη Σουχόι ενδεχομένως να είχαν εκτοξευτεί από τη Ρωσία.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε ανακοίνωση του ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ότι πύραυλοι οι οποίοι κατέρριψαν δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη Σουχόι ενδεχομένως να είχαν εκτοξευτεί από τη Ρωσία.
«Σε μία απόπειρα παραπλάνησης του κοινού και αποπροσανατολισμού από την καταστροφή με το Boeing 777 της Malaysia Airlines, οι φαντασιοπληξίες των αρχών του Κιέβου αξίζει να συμπεριληφθούν στο ‘Κόκκινο Βιβλίο’ με τα στρατιωτικά αποφθέγματα» ανέφερε πηγή, που επικαλείται το πρακτορείο Interfax.
Την Τετάρτη, το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι οι πύραυλοι που κατέρριψαν τα δύο μαχητικά εκτοξεύθηκαν από ρωσικό έδαφος.
Η κατάρριψή τους έγινε σε απόσταση μερικών δεκάδων χιλιομέτρων από το σημείο όπου πριν από μία εβδομάδα συνετρίβη το Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Εγνατία: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός φορτηγού – Ξήλωσε πεζοδρόμιο 50 μέτρων
- Συνταγή: Burger με μοσχαρίσιο κιμά, καραμελωμένα κρεμμύδια & BBQ σάλτσα
- Πάνω από πέντε χιλιάδες εκτοπισμένοι στην Αϊτή εξαιτίας συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών
- Έρευνα: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην κίνηση και την ψυχική υγεία;
- Ελλιπής ο εμβολιασμός ενηλίκων – Αγνοούν τους κινδύνους και την ανάγκη εμβολιασμού οι Έλληνες
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες


