«Χαμός» για τον… Χάμες από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης
Τι και αν μια φανέλα με το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες κοστίζει 100 ευρώ; Καθόλου δεν φαίνονται να πτοούνται από αυτό οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μέσα σε 48 ώρες έχουν πουληθεί 345.000 φανέλες του Κολομβιανού σταρ.
Τι και αν μια φανέλα με το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες κοστίζει 100 ευρώ; Καθόλου δεν φαίνονται να πτοούνται από αυτό οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μέσα σε 48 ώρες έχουν πουληθεί 345.000 φανέλες του Κολομβιανού σταρ.
Το νούμερο αυτό προκύπτει ύστερα από δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Sport» και φυσικά δείχνει την «τρέλα» των Μαδριλένων με για το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η «Jamesmania», όπως ονόμασαν τον «χαμό» που έχει συμβεί, έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις, στο διάστημα των πρώτων 48 ωρών, τους: Φίγκο, Ζιντάν, Ρονάλντο και Μπέκαμ, ενώ άμα οι πωλήσεις συνεχιστούν σε τέτοιο ρυθμό, δεν αποκλείεται να «σπάσει» και το ρεκόρ, που κατέχει μέχρι σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αϊόβα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους 5 τραυματίες των πυροβολισμών – Έκκληση των αρχών για πληροφορίες
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
- Εύβοια: Συνελήφθη 56χρονος για φωτιά στα Πλατάνα
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
- Τζάστιν Μπίμπερ, Μπίλι Άιλις, SZA και Sexyy Red: Νοσταλγία στο κόκκινο στη σκηνή του Coachella



