
Στην Αθήνα ο Κλαούντιο Ρανιέρι, την Παρασκευή η υπογραφή με την ΕΠΟ
Στην Αθήνα για την υπογραφή συμβολαίου με την ΕΠΟ, βρίσκεται από την Πέμπτη ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας. Την Παρασκευή (13:00), ο Ιταλός προπονητής έχει ραντεβού στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Γουδή και αφού πέσουν οι υπογραφές θα αναλάβει και τυπικά τα «ηνία» της Εθνικής.
Στην Αθήνα για την υπογραφή συμβολαίου με την ΕΠΟ, βρίσκεται από την Πέμπτη ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.
Την Παρασκευή (13:00), ο Ιταλός προπονητής έχει ραντεβού στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Γουδή και αφού πέσουν οι υπογραφές θα αναλάβει και τυπικά τα «ηνία» της Εθνικής.
Θυμίζουμε ότι ο Ρανιέρι που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό (παίρνοντας μια αρκετά πλουσιοπάροχη αποζημίωση) είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.
Ο Ρανιέρι, μετά την υπογραφή του συμβολαίου αναμένεται να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους της ΕΠΟ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
- Φίλες και στην πραγματική ζωή: H Αλάνα Ούμπακ είναι «το κορίτσι» της Ρις Γουίδερσπουν
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
- Καιρός: Κυριακή και Δευτέρα η μεγαλύτερη θερμική επιβάρυνση – Η τάση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του μήνα
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα





