
Στην Αθήνα ο Κλαούντιο Ρανιέρι, την Παρασκευή η υπογραφή με την ΕΠΟ
Στην Αθήνα για την υπογραφή συμβολαίου με την ΕΠΟ, βρίσκεται από την Πέμπτη ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας. Την Παρασκευή (13:00), ο Ιταλός προπονητής έχει ραντεβού στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Γουδή και αφού πέσουν οι υπογραφές θα αναλάβει και τυπικά τα «ηνία» της Εθνικής.
Στην Αθήνα για την υπογραφή συμβολαίου με την ΕΠΟ, βρίσκεται από την Πέμπτη ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.
Την Παρασκευή (13:00), ο Ιταλός προπονητής έχει ραντεβού στα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Γουδή και αφού πέσουν οι υπογραφές θα αναλάβει και τυπικά τα «ηνία» της Εθνικής.
Θυμίζουμε ότι ο Ρανιέρι που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό (παίρνοντας μια αρκετά πλουσιοπάροχη αποζημίωση) είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.
Ο Ρανιέρι, μετά την υπογραφή του συμβολαίου αναμένεται να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους της ΕΠΟ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- Νέα ρύθμιση για χρέη στους δήμους: Πώς να κερδίσετε έως 240 δόσεις
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η καλύτερη ώρα για άσκηση
- Αντίποινα για το αμερικανικό ρεσάλτο σε ιρανικό πλοίο υπόσχεται το Ιράν – Από μία κλωστή κρέμεται η εκεχειρία
- Μακελειό στη Λουιζιάνα: Πατέρας των 7 από τα 8 παιδιά που δολοφονήθηκαν ήταν ο δράστης
- Συνταγή: Φριτάτα με μανιτάρια



