Τραγικό δυστύχημα με θύματα παιδιά στη Γαλλία
Τουλάχιστον έξι άτομα, τα πέντε παιδιά, σκοτώθηκαν την Τρίτη σε σύγκρουση μεταξύ φορτηγού και μικρού λεωφορείου κοντά στο Τρουά, στη βορειοανατολική Γαλλία. Το μπροστινό μέρος του μίνιμπας, στο οποίο επέβαιναν τα παιδιά, καταστράφηκε ολοσχερώς κατά τη σύγκρουση.
Τουλάχιστον έξι άτομα, τα πέντε παιδιά, σκοτώθηκαν την Τρίτη σε σύγκρουση μεταξύ φορτηγού και μικρού λεωφορείου κοντά στο Τρουά, στη βορειοανατολική Γαλλία.
«Πρόκειται για ένα θανατηφόρο δυστύχημα με πολλά θύματα» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο εισαγγελέας της Τρουά Αλέξ Περάν.
Τα παιδιά επέβαιναν στο μίνιμπας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) σε ένα μικρό δρόμο της κοινότητας Κουρτεράνζ, περίπου 12 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Τρουά, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η νομαρχία της Ομπ.
Φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος, η οποία αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από την τοπική εφημερίδα L’Est Éclair δείχνει τα συντρίμμια του μικρού λεωφορείου, το μπροστινό μέρος του οποίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Μανιφέστο Τσίπρα: Τρεις δυνάμεις, μία συμπαράταξη και η ελπίδα για μια κυβερνώσα Αριστερά της Νέα Εποχής
- Ο Τραμπ απειλεί να αποσύρει στρατεύματα από τις «απαίσιες» Ιταλία και Ισπανία – Η απάντηση Μαδρίτης και Ρώμης
- Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάχτυλο του 5χρονου αγοριού
- «Σαν μεγάλο αιλουροειδές» – Η ερωτική ζωή του Άιρτον Σένα πριν το τραγικό ατύχημα
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
- Ο πόλεμος στο Ιράν επιτάχυνε την πράσινη μετάβαση, λέει ο ΟΗΕ
- Ένα δισεκατομμύριο συσκευές συνδεδεμένες: Η σιωπηλή επανάσταση του IoT
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442