Ο Τσάβι ακολουθεί Λάμπαρντ και Βίγια στη Νέα Υόρκη!
Μετά από 16 χρόνια στη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι λέει «αντίο» και φεύγει για τη Νέα Υόρκη, όπου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής (MLS) για λογαριασμό της Νιου Γιόρκ Σίτι, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Νταβίντ Βίγια, αλλά και τον Φρανκ Λάμπαρντ.
Μετά από 16 χρόνια στη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι λέει «αντίο» και φεύγει για τη Νέα Υόρκη, όπου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής (MLS) για λογαριασμό της Νιου Γιόρκ Σίτι, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Νταβίντ Βίγια, αλλά και τον Φρανκ Λάμπαρντ.
Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα «Sport», που γράφει ότι η επικείμενη συμφωνία μεταξύ του 34χρονου Ισπανού διεθνή μέσου και της Νιου Γιόρκ Σίτι θα επισημοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη.
Ο Τσάβι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» στα τέλη του 2012 και το επέκτεινε ως το 2016, όμως απ’ότι φαίνεται δεν θα το ολοκληρώσει.
Με τη Νέα Υόρκη ο Τσάβι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Στην καριέρα του ο πολύπειρος μέσος έχει κερδίσει 22 τίτλους με την Μπαρτσελόνα (ανάμεσα τους 3 Champions League και 7 πρωταθλήματα), ενώ με την Εθνική Ισπανίας αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010 και πρωταθλητής Ευρώπης το 2008 (Αυστρία/Ελβετία) και το 2012 (Πολωνία/Ουκρανία).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Αναψαν τα αίματα στον Βόλο. Περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια - Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων για να ελέγξουν την κατάσταση
Ραζβάν Λουτσέσκου και Χρήστος Κόντης έκαναν γνωστές τις αρχικές 11άδες ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αντίστοιχα για τον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό.