Χωρίς Φαν Πέρσι, Φελαϊνί και Τσιτσαρίτο στην Αμερική η Γιουνάιτεντ
Με νέα πρόσωπα αλλά και «λαμπερές» απουσίες θα ταξιδέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αμερική για να συμμετάσχει στο διεθνές φιλικό τουρνουά «International Champions Cup», όπου θα αντιμετωπίσει Ρεαλ, Ρόμα και Ίντερ. Οι νέες προσθήκες δεν είναι άλλες από τα φετινά αποκτήματα των «κόκκινων διαβόλων», Αντέρ Ερέρα και Λουκ Σο, ενώ θα απουσιάσουν οι Φαν Πέρσι, Μαρουάν Φελαϊνί και Τσιτσαρίτο.
Με νέα πρόσωπα αλλά και «λαμπερές» απουσίες θα ταξιδέψει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αμερική για να συμμετάσχει στο διεθνές φιλικό τουρνουά «International Champions Cup», όπου θα αντιμετωπίσει Ρεαλ, Ρόμα και Ίντερ.
Οι καινούριοι της αποστολής δεν είναι άλλοι από τα φετινά αποκτήματα των «κόκκινων διαβόλων», Αντέρ Ερέρα και Λουκ Σο.
Από την άλλη αυτοί που ξεχωρίζουν στο «απουσιολόγιο» είναι οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Μαρουάν Φελαϊνί και Τσιτσαρίτο για διαφορετικούς λόγους, αφού ο Ολλανδός σέντερ φορ παίρνει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί από το Μουντιάλ, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονται στους υπό παραχώρηση παίκτες.
Αναλυτικά η λίστα των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Αμερική: Ντε Χεα, Λίντεργκαρντ, Άμος, Τζόνστον, Ράφαελ, Έβανς, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Σο, Μπλάκετ, Μ. Κιν, Τζείμς, Ερέρα, Κλέβερλι, Φλέτσερ, Γιάνγκ, Ζάχα, Καγκάουα, Μάτα, Βαλέντσια, Νάνι, Λίνγκαρντ, Γουέλμπεκ, Ρούνι, Γ. Κιν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: «Εκκενώστε το βόρειο Ισραήλ αν οι IDF χτυπήσουν τα νότια προάστια στη Βηρυτό», λέει ο στρατός
- Χολαργός: Σοβαρός τραυματισμός 13χρονου μαθητή σε σχολείο – Αμέλεια και καθυστερήσεις καταγγέλλουν οι γονείς του
- Επεισόδια στην Αλβανία: «Με χτύπησε στην καρωτίδα, έχασα τις αισθήσεις μου» λέει ο Έλληνας ομογενής
- ΣΥΡΙΖΑ για Μάριο Οικονόμου: Τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο με το ήθος του
- Πόλεμος στο Ιράν: Η Κύπρος ανησυχεί για τη χρήση των βρετανικών βάσεων, αν κάνει κυβέρνηση ο Φάρατζ
- Ο Τομ Χόλαντ σκέφτεται ήδη το μέλλον του Spider-Man



