Η FIFA αποφάσισε να άρει την τιμωρία της Νιγηρίας
Η αποβολή της Νιγηρίας από το διεθνές ποδόσφαιρο ήρθη την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η FIFA. Η αφρικανική χώρα είχε αποβληθεί, νωρίτερα αυτό το μήνα, από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις της FIFA, λόγω κυβερνητικής παρέμβασης στις υποθέσεις της εθνικής ομοσπονδίας.
Η αποβολή της Νιγηρίας από το διεθνές ποδόσφαιρο ήρθη την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η FIFA.
Η αφρικανική χώρα είχε αποβληθεί, νωρίτερα αυτό το μήνα, από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις της FIFA, λόγω κυβερνητικής παρέμβασης στις υποθέσεις της εθνικής ομοσπονδίας.
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Η FIFA σημείωσε ότι οι δικαστικές διαδικασίες που απαγόρευαν στον πρόεδρο της NFF, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και το συμβούλιο της ομοσπονδίας να ασκήσουν τα καθήκοντά τους και προκάλεσαν την αποβολή, έχουν αποσυρθεί (…) Η FIFA αποφάσισε να άρει την αποβολή από σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συντάξεις χηρείας: Πάνε ταμείο τέλη Αυγούστου
- Αλαλούμ στις πολεοδομίες με τις εκτός σχεδίου περιοχές – 10+3 ερωτήσεις – απαντήσεις με όλες τις πληροφορίες
- Αυξάνονται οι πτυχιούχοι που εγκαταλείπουν την Ελλάδα
- Από τον Τζεφ Μπρίτζες στην Κάμερον Ντίαζ: Ο Τζον Κίρμπι ήταν ο «δάσκαλος» των μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ
- Που «εξαφανίστηκε» ο ελεύθερος χρόνος μας;
- Καύσωνας και ταξικές ανισότητες: Το πανάκριβο προνόμιο επιβίωσης σε έναν πλανήτη που βράζει


