Το Ποτάμι: Φυλλάδιο-τασάκι στις παραλίες της Αττικής το Σαββατοκύριακο
«Μην αφήσεις τίποτα στην παραλία παρά μόνο τις πατημασιές σου» είναι το κεντρικό μήνυμα των φυλλαδίων που θα μοιράσει Το Ποτάμι το Σαββατοκύριακο στις παραλίες της Αττικής. Το ίδιο το φυλλάδιο μετατρέπεται σε αυτοσχέδιο τασάκι.
«Μην αφήσεις τίποτα στην παραλία παρά μόνο τις πατημασιές σου» είναι το κεντρικό μήνυμα των φυλλαδίων που θα μοιράσει Το Ποτάμι το Σαββατοκύριακο στις παραλίες της Αττικής.
Το φυλλάδιο αναφέρει την θέση του Κινήματος για τους αιγιαλούς, ταυτόχρονα όμως μετατρέπεται σε ένα χωνάκι για να ακουμπάει κανείς το τσιγάρο του και τις στάχτες αφήνοντας καθαρή την παραλία.
Στο φυλλάδιο γίνεται αναφορά και στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον αιγιαλό: «Πρέπει να βρούμε το θάρρος να συγκρουστούμε με τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα που κακοποιούν ένα δημόσιο αγαθό.
» Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις παραλίες μας προς όφελος των πολλών με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τέσσερις πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν στο φαράγγι Σιπρένι
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442