
Σε κρίσιμη κατάσταση τα παιδιά που τραυματίστηκαν στο Ζευγολατιό
Eξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών, τα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά από την έκρηξη στο Ζευγολατιό Κορίνθου.
Eξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών, τα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά από την έκρηξη στο Ζευγολατιό Κορίνθου.
Για την κατάσταση της υγείας των παιδιών, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ενημερώθηκε η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, από τον διοικητή του Ιδρύματος, Μανώλη Παπασάββα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.
Tα παιδιά, ένα αγόρι 11 ετών και ένα κορίτσι 7 ετών, τραυματίστηκαν από έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής βεγγαλικών. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν σοβαρά και οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ωστόσο τα δύο παιδιά που είχαν υποστεί σοβαρά εγκαύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της



