Μετά την λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή, που βρήκε τη Νάτσιοναλμανσαφτ θριαμβεύτρια, ο Τόνι Κρόος επιβεβαίωσε ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Μετά την λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή, που βρήκε τη Νάτσιοναλμανσαφτ θριαμβεύτρια, ο Τόνι Κρόος επιβεβαίωσε ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο 24χρονος μέσος είπε χαρακτηριστικά: «Καταφέραμε να τελειώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα θα πάω στη Μαδρίτη και έτσι πετυχαίνω τα δύο μεγαλύτερα όνειρά μου».
Ο Κρόος την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 51 συμμετοχές με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, πετυχαίνοντας 4 γκολ ενώ είχε και 9 ασίστ. Η Μπάγερν φημολογείται ότι θα πάρει ένα πόσο γύρω στα 25-30 εκατομμύρια.
Αν και βαθμολογικά αδιάφορα τα ματς του 5-8, ο Άρης νίκησε 2-0 (Ντουντού 11', Γιαννιώτα 86') τον ΟΦΗ, ο οποίος μπροστά σε οκτώ χιλιάδες οπαδούς του γιόρτασε την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας
«Αέρας» ο Λεβαδειακός κέρδισε άνετα τον Βόλο με 5-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές. «Κέρβερος» ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Λούκας ‘Ανακερ. Με τρία πέναλτι ισάριθμα γκολ των Βοιωτών
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν το Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, εξετάστηκε, αλλά δεν διαπιστώθηκε κάτι ανησυχητικό και επέστρεψε στο σπίτι του
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.