Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ford Galaxy 2015: Ο τέταρτος -και- υβριδικός γαλαξίας

Ford Galaxy 2015: Ο τέταρτος -και- υβριδικός γαλαξίας

Την τέταρτη κατά σειρά γενιά του ετοιμάζει το πολύμορφικό μοντέλο της «μπλε οβάλ» φίρμας και η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει κοινά γονίδια με το νέο Mondeo καθώς θα αξιοποιεί την ίδια αρχιτεκτονική ενώ, στο ίδιο πλαίσιο, θα εντάξει στην γκάμα του και μια υβριδική έκδοση.

Η νέα γενιά του πολυμορφικού μοντέλου εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης, αυτή τη φορά, κρύβοντας κάτω από το βαρύ καμουφλάζ του την τελική του μορφή.

Αν και η επιμέλεια των μηχανικών της Ford στο καμουφλάρισμα των επιφανειών του δεν αφήνει πολλά περιθώρια για συμπεράσματα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αισθητική προσέγγιση του Galaxy με τα νεότερα μοντέλα της φίρμας, όπως το Focus και το Fusion/Mondeo.

Αυτό δείχνει να επιβεβαιώνεται και με μια προσεκτική παρατήρηση στην όψη του Galaxy όπου ξεχωρίζει το περίγραμμα της χαρακτηριστικής γρίλιας της Ford και τα φωτιστικά σώματα. Την εικόνα συμπληρώνουν το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ, τα μεγάλα πλευρικά παράθυρα και η γραμμή οροφής, προφανώς σχεδιασμένη για να δώσει όσο το περισσότερο δυνατόν χώρο και φως.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία που θα συνθέσουν την προσωπικότητά του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Galaxy θα αξιοποιήσει μια τροποποιημένη εκδοχή της αρχιτεκτονικής του Mondeo το οποίο αναμένεται στην Ευρώπη ως τα τέλη της χρονιάς. Το σύνολο θα συμπληρώσει μια σειρά αποδοτικών υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων με άμεσο ψεκασμό τεχνολογίας EcoBoost. Παράλληλα, σε δεύτερο χρόνο, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η προσθήκη μιας υβριδικής έκδοσης στην γκάμα.

AUTOMEDIA

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024