Ασημένιο η Νικολαΐδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας
Το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κωπηλασίας που διεξάγεται στην Λουκέρνη, κατέκτησε η Κατερίνα Νικολαίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε επίδοση 7:57.800, ενώ στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητριών ανέβηκε η Τζούλια Έντουαρντ από τη Νέα Ζηλανδία (7:55.030) και στο τρίτο η Μαρί-Αν Φρένκεν από την Ολλανδία (7:57.920).
Το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κωπηλασίας που διεξάγεται στην Λουκέρνη, κατέκτησε η Κατερίνα Νικολαίδου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε επίδοση 7:57.800, ενώ στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητριών ανέβηκε η Τζούλια Έντουαρντ από τη Νέα Ζηλανδία (7:55.030) και στο τρίτο η Μαρί-Αν Φρένκεν από την Ολλανδία (7:57.920).
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Σπύρος Γιάνναρος κατετάγη 4ος. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ελληνικά κουπιά, οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανης κατέλαβαν την 3η θέση στον μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών και την 9η στη γενική κατάταξη.
Την 6η θέση και 12η στο σύνολο πήρε η δίκωπος άνευ με τους Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε
- Πυρκαγιές στο Οντάριο: Ο καπνός από τις φωτιές του Καναδά εξαπλώνεται προς τις ΗΠΑ
- ΕΠΟ: Τέλος του μήνα η συζήτηση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι της Super League
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα


