Στην Αθήνα ο ΠΑΟ με το μυαλό στο Champions League
Μετά από δέκα ημέρες στην Πολωνία, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την Κυριακή στην Ελλάδα. Πλέον οι «πράσινοι» θα μπουν σε ρυθμούς Champions League, εν όψει των προκριματικών.
Μετά από δέκα ημέρες στην Πολωνία, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την Κυριακή στην Ελλάδα. Πλέον οι «πράσινοι» θα μπουν σε ρυθμούς Champions League, εν όψει των προκριματικών.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» μετά το φιλικό με την Λέχια Γκντανσκ, θα επιστρέψουν στη βάση τους και από την Τρίτη θα αρχίσει ο τρίτος κύκλος της προετοιμασίας, καθώς τη Δευτέρα έχουν ρεπό.
Στη συνέχεια εχουν προγραμματιστεί δύο ακόμη φιλικά τεστ, με Παναιγιάλειο στις 19/7 στο Αίγιο και με τον Ατρόμητο στις 23/7 στη Λεωφόρο.
Σημειώνεται ότι η κλήρωση για τον αντίπαλο στο Champions League διεξάγεται την Παρασκευή 18 Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Euroleague: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Final Four της Αθήνας
- «Στραγγάλισε με! Κάντο!» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζιλιέτ Μπινός και η λυρική εκδίκηση της
- Labor Violations Persist in Greece Despite Digital Work Card
- UEFA: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ευρωπαϊκών τελικών – Αναλυτικά οι ορισμοί
- «Την πέταξε από το αμάξι και μετά την τράκαρε» – Τι λέει η αδελφή της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη στο Ηράκλειο
- Ώρα Νέας Υόρκης…



